COPENHAGEN OPEN 11-12.JUNI 2022

VI HOLDER 10 ÅRS JUBILÆUM I 2022, OG SÆTTER ALLE SEJL TIL FOR AT GØRE DET TIL ÅRETS BEDSTE STÆVNE

Copenhagen Open har i 2022 10 års jubilæum, og vi satser på at det skal blive et brag af en atletik weekend, så I kan godt allerede nu sætte et stort X i kalenderen i weekenden den 11-12.juni.

Vi ønsker at skabe en atletikfest for atleter i alle aldre, og uanset om man er løber, springer eller kaster, og uanset om man er nybegynder eller international elite. Copenhagen Open har et godt tilbud til alle klubber!

Vi går efter at slå alle de rekorder, som vi har som stævne, nemlig mere end 20% udenlandske startere, deltagere fra flere end 10 lande og mere end 2.233 startere. Og så hæver vi også baren for selve afviklingen ved at gøre alt elektronisk fra tilmelding til afkrydsning, fra callroom til øvelsesafvikling, med LIVE resultatformidling og LIVE streaming, og aktivt brug af stadions gigantiske storskærm, så det bliver nemt og smidigt for alle invoverede, hvad enten man er atlet, træner, leder eller official.

I 2022 tyder alt på, at Copenhagen Open igen kommer til at ligge 2 uger før Store DM i Aalborg, så det ligger perfekt ift de sidste forberedelser. Der er blevet løbet rasende hurtigt på sprint de sidste mange år, og Hvidovre har muligvis Danmarks hurtigste sprintbaner. Derfor vil vi også i 2022 skabe mulighed for at vende banerne, så der bliver medvind på både 100 og 200m, og igen garanterer vi 2 stk. 100m sprint til alle. Er du sprinter, så er det en must-come begivenhed!

Den gode vind skaber også optimale betingelser for både spydkast og diskoskast, og de bedste 3 diskoskast for kvinder i Danmark er opnået de sidste 2 år. Hvem vil gå glip af den mulighed?

DM Ungdom i 2022 bliver lige også afholdt i Hvidovre, så der bliver rig mulighed for alle ungdommere til at teste DMU-arenaen!

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL VORES 10 ÅRS JUBILÆUM I 2022!

 

 

NYHEDER

Her kommer der løbende nyheder om årets Copenhagen Open

 

 

 

SPONSORER